Forside > Foredragsholdere > Benny Frederiksen
Benny Frederiksen

CV

Benny Frederiksen (f. 1957). Ansat ved Politiet siden 1979, hvor han som ung betjent blev en del af Københavns Politis Uropatrulje (1983-1990) og siden udmærkede sig som betjent med en særlig evne til at hverve og vedligeholde kontakten til hemmelige meddelere. Har siden specialiseret sig i afhøringsteknik og arbejdet som efterforsker ved Rigspolitiets Rejseholds drabssektion (1998-2011). Arbejder i dag som konsulent ved Nordsjællands Politi, afdeling for organiseret kriminalitet.

Benny Frederiksen

Efterforsker

Benny Frederiksen var blot 24 år og politibetjent på prøve, da han en aften i oktober 1980 blev kaldt ud som første politimand på gerningsstedet i den bestialske sag om drabet på den tidligere ’Spies-pige’ Michelle Anderson.
Siden har han gennem 40 år ved politiet arbejdet med en bred vifte af sager indenfor organiseret- og personfarlig kriminalitet. Ikke mindst ved at hverve hemmelige meddelere, som har hjulpet dansk politi mange gange.

Foredrag

Politiets hemmelige våben

POLITIETS HEMMELIGE VÅBEN

Gennem 40 år har Benny Frederiksen arbejdet ved politiet med en bred vifte af sager indenfor organiseret- og personfarlig kriminalitet. 

Læs mere