Forside > Foredragsholdere > Benny Frederiksen
Benny Frederiksen

CV

Benny Frederiksen (f. 1957). Ansat ved Politiet siden 1979, hvor han som ung betjent blev en del af Københavns Politis Uropatrulje (1983-1990) og siden udmærkede sig som betjent med en særlig evne til at hverve og vedligeholde kontakten til hemmelige meddelere. Har siden specialiseret sig i afhøringsteknik og arbejdet som efterforsker ved Rigspolitiets Rejseholds drabssektion (1998-2011). Arbejder i dag som konsulent ved Nordsjællands Politi, afdeling for organiseret kriminalitet.

Benny Frederiksen

Efterforsker

Benny Frederiksen var blot 24 år og politibetjent på prøve, da han en aften i oktober 1980 blev kaldt ud som første politimand på gerningsstedet i den bestialske sag om drabet på den tidligere ’Spies-pige’ Michelle Anderson.
Siden har han gennem 40 år ved politiet arbejdet med en bred vifte af sager indenfor organiseret- og personfarlig kriminalitet. Ikke mindst ved at hverve hemmelige meddelere, som har hjulpet dansk politi mange gange.
Bogudgivelse: ’Politiets Hemmelige Våben’, Forlaget Grønningen, 2022

Foredrag

Politiets hemmelige våben

POLITIETS HEMMELIGE VÅBEN

Gennem 40 år har Benny Frederiksen arbejdet ved politiet med en bred vifte af sager indenfor organiseret- og personfarlig kriminalitet. 

Læs mere