Forside > Foredragsholdere > Florence McLean
Florence McLean

CV

Cand.psych. fra Aarhus Universitet og specialist i Klinisk Psykologi og Psykoterapi (børn og unge) og godkendt superviser og specialist i Børneneuropsykologi.

Desuden uddannet Criminal Profiler og gerningsstedsanalytiker fra The Forensic Criminology Institute v/ Dr. Brent Turvey, USA. Hertil er hun i gang med en ny diplom uddannelse i Criminal Profiling traning program ved Heritage University – Behavior & Law i Washington, med bl.a Mark Safarik.

Bogudgivelse: Seriemorder – mennesket bag monstret , forlaget Lindhardt og Ringhof, 2021.

Florence McLean

Kriminalpsykolog

Florence McLean, cand.psych. har med udgangspunkt i FBI’s profileringsmetode interviewet 34 seriemordere med tilsammen hundredevis af menneskeliv på samvittigheden. Herudover har hun undersøgt og analyseret langt over 100 seriemordere.

De mange interviews har hun samlet i bogen Seriemorder – mennesket bag monstret, som også er titlen på hendes foredrag. Her får man  et skræmmende indblik i seriemorderens sind, tanker og adfærd.
Florence McLean er også kendt fra forskellige tv-programmer, fx Når mænd slår kvinder ihjel på DR1 sammen med Bent Isager-Nielsen og Charlotte Kappel.

 

FOTO: Thomas Howalt Andersen

Foredrag

Seriemorder

Seriemorder – Mennesket bag monsteret

Florence McLean har dykket ned i seriemorderes tankegang og handlinger.

Læs mere