Forside > Nyheder > Forsvarer Kundby-pigen igen

Forsvarer Kundby-pigen igen

Forsvarsadvokat

Den såkaldte Kundby-pige, som afsoner sin straf for forsøg på terror, er nu tiltalt i en ny sag.

Sagen handler om trusler på livet, som hun ifølge anklageskriftet har fremført mod sin tidligere mentor og lærer over telefon fra fængslet. Kundbypigen skulle have spurgt, om han “har en skudsikkervest”. Hvis ikke, synes hun, at han af sikkerhedsmæssige årsager skal købe sig en.

Forsvarsadvokat Mette Grith Stage møder i retten den 10. Januar 2019, og hun udtaler til Ekstra Bladet, at Kundbypigen er ked af sagen, og hun har tænkt sig at erklære sig skyldig.

Hos True Crime Agency kan du eksklusivt hyre Mette Grith Stage som foredragsholder. I foredraget “Forsvarsadvokaten” kommer publikum helt tæt på de mange straffesager og klienter, hun har haft igennem årene. En af dem er Kundbypigen.

Mette Grith Stage har tidligere været anklager ved politiet og statsadvokaten, og er i dag forsvarsadvokat og indehaver af Stage Advokatfirma, som har landets største afdeling for straffesager.

Lyt også til den helt nye podcast, hvor den karismatiske Mette Grith Stage fortæller, hvorfor hun stort set aldrig holder fri og altid er klar til at give sine klienter det bedste forsvar.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.