Forside > Om True Crime Agency

Om True Crime Agency

OM TRUE CRIME

Virkeligheden overgår ofte fantasien, og mange af os drages af de mørke sider af livet.

Vi ser true crime tv-serier og læser true crime-bøger i håbet om at forstå bare lidt af det uforståelige. Med respekt for ofrene, kan true crime-genren i mange tilfælde være med til at skabe debat og en større forståelse.

Sporsikring, vidneudsagn, obduktioner, afhøringsteknikker og juridiske tekster er blot nogle af de brikker, som skal falde på plads, før en kriminalsag er opklaret, og sagen kan komme for retten.

Det kræver ikke blot hårdt slid. Det kræver også vedholdenhed, en god portion held og masser af kreative ideer.

Og det kræver også ofte offentlighedens hjælp i forsøget på at finde frem til den rette gerningsmand.

Når offentligheden kender til det komplekse arbejde, vil lysten til at hjælpe også være så meget større.

Gerningsmandens motiver og opvækst kan være med til at tegne et billede af, hvorfor det gik galt, og hvilken opgave politi, sundhedsfagligt personale, jurister og andre myndigheder står overfor bagefter.

Krimitekn

OM OS

I True Crime Agency har vi specialiseret os i formidling af foredrag, konsulentbistand og undervisning i true crime genren.

Vi præsenterer en række eksperter fra politi og retsvæsen, der hver især har sin helt egen unikke fortælling om de virkelige hændelser, som de fleste kun kender fra medieomtaler.

Foredrag_OveP

Vi vil med viden, indsigt og respekt for de pågældende åbne op for sider af samfundet, menig mand sjældent ser.

Hos os er true crime ikke underholdning, det er spændende formidling af et interessant stof.

Med åbenhed kommer tryghed, og vore foredragsholdere vil give publikum et kig indenfor i deres verden under stor hensyntagen til tavshedspligt og lovens rammer.

Hos True Crime Agency kan du som publikum være sikker på mange folkeoplysende, indsigtsfulde timer i vores foredragsholderes selskab.