Forside > Foredragsholdere > Mette Grith Stage
Mette Grith Stage

CV

Advokat Mette Grith Stage har gennem mange år udelukkende beskæftiget sig med straffesager. Stage indledte sin karriere i Justitsministeriet, hvorefter hun blev anklager i politiet og hos statsadvokaten, og i 2006 skiftede hun side og blev forsvarsadvokat. I dag har hun eget advokatfirma med mange ansatte.

Mette Grith Stage

Forsvarsadvokat

Den landskendte forsvarsadvokat Mette Grith Stage har tidligere været anklager ved politiet og statsadvokaten, og er i dag er hun indehaver af Stage Advokatfirma, som har landet største afdeling for straffesager. Hun er en af landets mest kendte forsvarsadvokater og er ofte i medierne.

Mette Grith Stage har været forsvarer i nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære straffesager, så som:

  • Sagen mod Kundbypigen
  • Morfaren, som skød en advokat i Fogedretten i København
  • Terrorangrebet på Krudttønden
  • Brandoverfaldet i Ry
  • Gruppevoldtægten fra Fredericia Banegård

 

Karismatiske Mette Grith Stage holder aldrig fri og er altid klar til at give sine klienter det bedste forsvar.

Foruden foredragene herunder kan Mette Grith Stage også hyres sammen med andre aktører indenfor politi, jura og det sundhedsfaglige.

Foredrag

Skyldig eller frifundet

Skyldig eller frifundet

Mød forsvarsadvokat Mette Grith Stage og tidligere drabschef ved Rejseholdet Kurt Kragh til et spændende og indsigtsfuldt foredrag.

Læs mere

Morfar-morderen

Hvad fik en 67-årig morfar til at afkorte et jagtvåben og tage det med i retten? For her at skyde og dræbe en advokat og såre sin tidligere svigersøn alvorligt…

Læs mere
Forsvarsadvokaten

Forsvarsadvokaten

Mød den kendte forsvarsadvokat Mette Grith Stage, som på foredraget tager publikum helt tæt på de mange straffesager og klienter, hun har haft igennem årene.

Læs mere