Forside > Foredragsholdere > Mette Grith Stage
Mette Grith Stage

CV

Advokat Mette Grith Stage har gennem mange år udelukkende beskæftiget sig med straffesager. Stage indledte sin karriere i Justitsministeriet, hvorefter hun blev anklager i politiet og hos statsadvokaten, og i 2006 skiftede hun side og blev forsvarsadvokat. I dag har hun eget advokatfirma med mange ansatte.

Mette Grith Stage

Forsvarsadvokat

Mette Grith Stage er en af landets mest efterspurgte forsvarsadvokater og optræder ofte i medierne. Hun kender retssystemet indefra, da hun tidligere har været ansat i Justitsministeriet og i anklagemyndigheden. I dag er hun indehaver af Stage Advokatfirma, som har landets største afdeling for straffesager og over 30 ansatte. Mette Grith Stage møder dagligt i retterne rundt omkring i hele landet, hun færdes hjemmevant i landets fængsler og arresthuse, hvor hun kommer helt tæt på samfundets skyggesider.

Foruden foredragene herunder kan Mette Grith Stage også hyres sammen med andre aktører indenfor politi, jura og andre samfundsfaglige områder.

Se også denne DR-udsendelse om og med Mette Grith Stage: https://www.dr.dk/drtv/se/kriminelt_-forsvarer-i-mia-stevn_sagen_406728

Foredrag

Skyldig eller frifundet

Skyldig eller frifundet

Mød forsvarsadvokat Mette Grith Stage og tidligere drabschef ved Rejseholdet Kurt Kragh til et spændende og indsigtsfuldt foredrag.

Læs mere

Morfar-morderen

Hvad fik en 67-årig morfar til at afkorte et jagtvåben og tage det med i retten? For her at skyde og dræbe en advokat og såre sin tidligere svigersøn alvorligt…

Læs mere
Forsvarsadvokaten

Forsvarsadvokaten

Mød den kendte forsvarsadvokat Mette Grith Stage, som på foredraget tager publikum helt tæt på de mange straffesager og klienter, hun har haft igennem årene.

Læs mere