Forside > Foredragsholdere > Kristina Antivakis
Kristina_profil_Foto Robin Skjoldborg

CV

Kristina Antivakis har bl.a. produceret tv-dokumentarserier som ’Dræbt i Tjenesten’ (DR1) om drab på socialpsykiatriske bosteder, ’Konfrontation’ (TV 2) om Politiets konfliktråd mellem offer og gerningsmand, ’Holder lov og orden’ (TV 2) om det danske retsvæsen og ’Når mænd slår kvinder ihjel’ (DR1).

Kristina Antivakis

Journalist

Kristina Antivakis er journalist og forfatter med speciale i kriminalsager, retspsykiatri, og det danske retsvæsen. Siden 2002 har hun arbejdet med tv og dokumentar.

Hun har skrevet bogen Forbrydelsens Sind sammen med retspsykolog og chefpsykolog Tine Wøbbe og retspsykiater, speciallæge i psykiatri og phd. Mette Brandt-Christensen. Deri er de kommet helt tæt på otte danske forbrydere og deres liv. Desuden har hun skrevet bogen De siger jeg er psykopat sammen med Tine Wøbbe. Begge bøger er udkommet på Politikens Forlag.

(Foto: Robin Skjoldborg)

Foredrag

Kristina Antivakis

FÆNGSEL PÅ LIVSTID

Hvordan oplever et menneske konsekvensen af at have slået et andet menneske ihjel? Hvordan føles det at blive idømt Danmarks hårdeste straf, og hvilke kriminelle handlinger udløser fængsel på livstid?

Læs mere
Psykopat, Wøbbe og Antivakis

Jeg er psykopat

Kom helt tæt på psykopater, som findes i alle samfundslag og forstå deres måde at agere på.

Læs mere
Forbrydelsens Sind

Forbrydelsens Sind

Hvad kan få et menneske til at gøre et andet menneske ondt? Hvordan kan nogen finde på at frihedsberøve, stalke, krænke, bruge våben eller i yderste tilfælde: Begå drab?

Læs mere