Forside > Foredragsholdere > Amir Rashid
Amir Rashid

CV

Amir Rashid har været ved politiet i over 20 år. Han er i dag sektionsleder og politikommissær, samtidig med at han er foredragsholder med egen virksomhed: mentalparat.dk

Amir Rashid

Politikommisær

Fra en opvækst på Nørrebro, hvor han hang ud med rødderne til at ende som leder i dansk politi. Det lå ikke lige i kortene. Men sådan har Amir Rashid kæmpet sig op og har i dag en lederstilling ved politiet.

Han har brugt sine gode talegaver og sin tid som eliteidrætsmand til at opnå succes ved politiet. Ved siden af fuldtidsjobbet er han også sportschef hos Dansk Taekwondo Forbund.

Hør ham fortælle om de mange spændende og ofte også ekstreme situationer, han har været i – som første mand med skjold og hjelm i begivenhedernes centrum.

Foredrag

KONFLIKTHÅNDTERING – som betjent og i civil

Som betjent på gaden skal man ofte håndterer vold, konflikter og store følelsesudbrud. Det kender Amir Rashid alt til, og han tager udgangspunkt i konkrete sager og løsninger i løbet af det to timer lange foredrag.

Læs mere
Brug sporten

BRUG SPORTEN OG BLIV EN SUCCES

Da Amir Rashid var barn og ungt menneske var han en af rødderne på Nørrebro i København. Men en dag flyttede familien, og han fik andet at gå op i: Sport.

Læs mere
Etnisk politibetjent

ETNISK POLITIBETJENT

“Jeg er født og opvokset på Nørrebro i København, hvor jeg i min barndom var en af rødderne”, fortæller den københavnske betjent, Amir Rashid.

Læs mere