Forside > Foredragsholdere > Stine Lukowski
foto-1901

CV

(f. 1978) Cand.soc., kriminolog og socialrådgiver med særlige kompetencer og erfaring inden for kriminelle subkulturer.

Har sammen med psykolog Anja Leavens skrevet fagbogen ”Rockere og bandemedlemmer i Danmark” (2019) og sammen med journalist Christina Ehrenskjöld skrevet true crime bogen ”Kvinderne bag vesten” (2024)

Stine Lukowski

Cand.soc., kriminolog og socialrådgiver

Stine Lukowski har i knap 20 år arbejdet i det kommunale og beskæftiget sig med opgaver inden for det kriminologiske felt. Hun har på både strategisk og operativt plan beskæftiget sig med proaktive og reaktive indsatser målrettet rocker- og bandemiljøet.

Siden 2011 har Stine beskæftiget sig med exit fra rocker og bandemiljøet, både som exitkoordinator og mentor og har holdt oplæg om dette i både ind- og udland. I 2017 i Chicago, USA, modtog Stine den sociologiske hæderspris ”The Frederic Milton Trasher Award” i kategorien Gang Intervention.

I dag er Stine selvstændig, oplægs- og foredragsholder, og hun rådgiver kommuner inden for det kriminologiske felt, laver vredeshåndteringskurser, underviser og superviserer fagpersonel.

Foredrag

Kvinderne bag vesten

I SKYGGEN AF EN ROCKER – KVINDERNES HISTORIE

Tag med på en rejse ind i rockermiljøet fortalt via kvinderne, der lever og ånder i skyggen af et hypermaskulint broderskab.

Læs mere