Forside > Foredragsholdere > Janni Pedersen
Janni Pedersen

CV

Studievært, krimi- og retsreporter på TV 2. Sammen med sin mand, Kim Faber er hun forfatter til bestsellerbøgerne Vinterland, Satans Sommer, Kvæler, Skyggeriget og Løgner. Janni Pedersen kan også bookes som interviewer og moderator.

Janni Pedersen

Journalist

I gennem 20 år har krimi- og retsreporter Janni Pedersen rapporteret fra gerningssteder, pressemøder og retssager og lavet interview med personer på begge sider af loven. Hun er studievært på kriminalmagasinet Skyggesiden på TV 2 sammen med Carsten Norton og Bag Forbrydelsen, et nørdet krimiprogram på TV 2 NEWS, hvor også tidligere drabschef Jens Møller medvirker som ekspert.

Janni Pedersen har dækket de største sager i dansk kriminalhistorie i mange år og har samtidig stor succes som krimiforfatter med sin mand Kim Faber. Sammen kan krimiforfatterparret også bookes til foredrag om deres krimiserie.

Hun har været journalist på TV 2 Nyhederne siden 2001, studievært på TV 2 NEWS siden 2006, og hun er vært på Go Aften Live.

Bogudgivelse: Faber/Pedersens krimiserie om Martin Junker er udgivet på Politikens Forlag

Foredrag

Bag forbrydelsen

Bag Forbrydelsen – om terror, drab og manhunt

Janni Pedersen og Jens Møller har stået på hver deres side af mikrofonen i de største kriminalsager de sidste mange år.

Læs mere
Kunsten at skabe en gerningsmand

Kunsten at skabe en gerningsmand

Bestsellerparret Kim Faber og Janni Pedersen har sammen med kriminalpsykolog Charlotte Kappel skabt en troværdig gerningsmand i bogen Kvæler.

Læs mere
Vinterland

Vinterland og virkeligheden

I dette samtaleforedrag fortæller den tidligere drabschef  Jens Møller og krimiforfatterne Janni Pedersen og Kim Faber om mødet mellem den virkelige verden og den fri fantasi i et opdigtet romanunivers.

Læs mere