Forside > Foredragsholdere > Janni Pedersen
Janni Pedersen

CV

Studievært, krimi- og retsreporter på TV 2. Sammen med sin mand, Kim Faber er hun forfatter til bestsellerbøgerne Vinterland, Satans Sommer og Kvæler. Janni Pedersen kan også bookes som interviewer og moderator.

Janni Pedersen

Journalist

I gennem 20 år har krimi- og retsreporter Janni Pedersen rapporteret fra gerningssteder, pressemøder og retssager og lavet interview med personer på begge sider af loven. Hun er studievært på kriminalmagasinet Station 2 og Bag Forbrydelsen, et nørdet krimiprogram på TV 2 NEWS.

Hun har dækket de største sager i dansk kriminalhistorie i mange år og har samtidig stor succes som krimiforfatter med sin mand Kim Faber.

Hun har været journalist på TV 2 Nyhederne siden 2001, studievært på TV 2 NEWS siden 2006, men har lige nu orlov og er vært på Go Aften Live.

Foredrag

Janni Pedersen og Jens Møller

TERROR OG TRYGHED I DANMARK

Normalt plejer Janni Pedersen og Jens Møller Jensen at stå på hver deres side af mikronfonen. Ved dette foredrag giver de sammen deres indblik i terrorens væsen.

Læs mere
Kunsten at skabe en gerningsmand

Kunsten at skabe en gerningsmand

Det bogaktuelle krimipar Kim Faber og Janni Pedersen er gået sammen med kriminalpsykolog Charlotte Kappel.

Læs mere
Vinterland

Vinterland og virkeligheden

I dette samtaleforedrag fortæller den tidligere drabschef  Jens Møller og krimiforfatterne Janni Pedersen og Kim Faber om mødet mellem den virkelige verden og den fri fantasi i et opdigtet romanunivers.

Læs mere