Forside > Foredragsholdere > Jakob Buch-Jepsen
Advokat

CV

Advokat (L) og især kendt for sit arbejde som specialanklager og souschef i Københavns Politis Advokatur for Personfarlig Kriminalitet. Her arbejdede han indtil udgangen af april 2018, hvor han stod i spidsen for en række højtprofilerede drabssager, terrorsager, lægesager og andre sager indenfor sundhedsområdet, seksualsager og overgreb på børn, sager om økonomisk kriminalitet, sager vedrørende ytringer, samt sager af mere politisk karakter.

Jakob Buch-Jepsen

Advokat

Advokat Jakob Buch-Jepsen har igennem hele sin karriere stået ansigt til ansigt med nogle af de værste og mest udpenslende detaljer af det, der for mange ligner “ondskaben selv”.

Med udgangspunkt i flere konkrete sager, som Jakob Buch-Jepsen har mødt i retten med, kommer vi helt tæt på den empatiske advokat og benhårde anklager.

Sagerne er mange, men blandt de mest kendte er triple-drabet på Frederiksberg, grov voldtægt på havnen i København og ikke mindst ubådssagen.

Han fortæller, hvad der skal til for at kunne overleve mentalt, og hvordan han undgår at blive en “hård hund” af at arbejde i Helvedes forgård.

Foredrag

Kannibalen fra Sverige

Mød den kendte svenske forfatter og true crime-journalist, Joakim Palmkvist på dette fængende foredrag om kriminaliteten i vores naboland.

Læs mere

Gangsteres gangart

Et tredobbeltdrab på Frederiksberg, et røveriforsøg mod en vekselbutik og et skud mod en civil borger under et bankkup. Hør hvordan retsantropolog Niels Lynnerup har hjulpet politiet i efterforskningen af de spændende sager ved at sammenligne højde, drøjde og ikke mindst måden at gå på.

Læs mere