Forside > Foredragsholdere > Jakob Buch-Jepsen
Advokat Buch-Jepsen

CV

Advokat (L) og især kendt for sit arbejde som specialanklager og souschef i Københavns Politis Advokatur for Personfarlig Kriminalitet. Her arbejdede han indtil udgangen af april 2018, hvor han stod i spidsen for en række højtprofilerede drabssager, terrorsager, lægesager og andre sager indenfor sundhedsområdet, seksualsager og overgreb på børn, sager om økonomisk kriminalitet, sager vedrørende ytringer, samt sager af mere politisk karakter.

Læs om Jakob Buch-Jepsen i bogen ‘Jeg som anklager’, skrevet i samarbejde med Stine Bolther, og udkom hos People’s Press, marts 2019.

 

Jakob Buch-Jepsen

Advokat

Advokat Jakob Buch-Jepsen har igennem hele sin karriere stået ansigt til ansigt med nogle af de værste og mest udpenslende detaljer af det, der for mange ligner “ondskaben selv”.

Med udgangspunkt i flere konkrete sager, som Jakob Buch-Jepsen har mødt i retten med, kommer vi helt tæt på den empatiske advokat og benhårde anklager.

Sagerne er mange, men blandt de mest kendte er triple-drabet på Frederiksberg, grov voldtægt på havnen i København og ikke mindst ubådssagen.

Han fortæller, hvad der skal til for at kunne overleve mentalt, og hvordan han undgår at blive en “hård hund” af at arbejde i Helvedes forgård.

 

Foto: Jonas Pryner Andersen

Foredrag

Jens Møller, Jakob Buch-Jepsen

FRA ANHOLDELSE TIL DOM

Kom helt tæt på makkerparret; drabschefen og anklageren, Jens Møller Jensen og Jakob Buch-Jepsen i ubådssagen.

Læs mere
Jeg som anklager

JEG SOM ANKLAGER

Som anklager har Jakob Buch-Jepsen gennem en årrække ført sager mod nogle af samfundets værste elementer og stillet dem til ansvar for deres ugerninger ved de danske domstole.

Læs mere

Med døden ved min side

Mød den kendte svenske forfatter og true crime-journalist, Joakim Palmkvist på dette fængende foredrag om kriminaliteten i vores naboland.

Læs mere

Gangsteres gangart

Et tredobbeltdrab på Frederiksberg, et røveriforsøg mod en vekselbutik og et skud mod en civil borger under et bankkup. Hør hvordan en retsantropolog hjalp politiet i efterforskningen af de spændende sager ved at sammenligne højde, drøjde og ikke mindst måden at gå på.

Læs mere