Forside > Foredragsholdere > Charlotte Kappel
Kriminalpsykolog

CV

Charlotte Kappel er kriminalpsykolog med en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet og en Ph.D. i forensic psychology fra Liverpool Universitet. Charlotte er ekspert i brandstiftelse og geografisk gerningsmandsprofilering, og har i flere år samarbejdet med dansk politi.

Charlotte Kappel

Kriminalpsykolog

Kriminalpsykolog Charlotte Kappel har dyb indsigt i psykopater og kan fortælle om både de kriminelle og dem, der går frit rundt iblandt os. 

Hvad skaber en psykopat? Er kvinder og mænd ens som psykopater? Hvad gør du, hvis du er i kløerne på en psykopat?
Med baggrund i mange års studier fortæller hun om hvad, der skaber en psykopat eller en sociopat, og hvordan man kan spotte en. Kappel fortæller også om de brist som gør, at en psykopat kan finde på at begå nogle af de mest bestialske kriminalsager, vi har haft i Danmark.
Med en Ph.D. i forensic psychology fra Liverpool Universitet har Charlotte Kappel især fordybet sig i geografisk-gerningsmands profilering og brandstiftelse. Samtidig har hun været inspirationskilde for fiktionens kriminalpsykolog Katrine Wraa i Øbro og Tornbergs succesfulde forfatterskab.
Se herunder, hvilke mange forskellige spændende foredrag Charlotte Kappel udbyder.

Foredrag

Psykopati

DE FARLIGE FORBRYDERE

Kriminalpsykolog Charlotte Kappel fortæller i dette foredrag om forskellige typer psykopater. Hvor går grænsen mellem en psykopat og et ubehageligt bekendtskab?

Læs mere

Kriminalpsykologi i fiktionens verden

Mød virkelighedens Katrine Wraa i samtale med forfatteren bag fiktionens Wraa…

Læs mere

De påsatte brande

Når en brand er påsat, og en pyroman er på spil, er det vigtigt for politiet hurtigst muligt at få sat en stopper for brandstifteren. Ellers kan det i værste fald koste menneskeliv.

Læs mere
Profilering

Profilering af en gerningsmand

Kriminelle sætter mange spor, bevidst og ubevidst. Udfra de spor, kan der blandt andet tegnes en geografisk gerningsmandsprofilering.

Læs mere