Forside > Danske Drabssager

Danske Drabssager

OM podcast

Danske Drabssager er en true crime podcast om virkelighedens kriminalsager fortalt af dem, der har været helt tæt på. Vi sætter fokus på nogle af vor tids mest spektakulære drabssager og går i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen. I hver episode kigger vi på en ny drabssag og gennemgår sagen fra start til slut.

Vært: Stine Bolther, Kriminalreporter.

Danske Drabssager er produceret af Bauer Media i samarbejde med True Crime Agency.

Danske Drabssager

Mød eksperterne (ER AFVIKLET)

Oplev en live-udgave af podcasten Danske Drabssager.

Kom med til en spændende aften, når kriminalreporter og vært Stine Bolther inviterer et par eksperter med på scenen til en gennemgang af et par af virkelighedens kriminalsager.

Denne gang kan du møde tidligere drabschef ved Københavns Politi Jens Møller Jensen  og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningen, i jagten på de fældende beviser, samt når de juridiske aspekter bliver vendt.

Du vil høre om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

OBS! Datoerne fra foråret 2021 er flyttet til de nye datoer herunder. Allerede købte billetter flytter automatisk med, eller refunderes hvor de er købt.

her kUNNE du møde os i 2021/22
23. november kl. 19:00  -  HERMANS, Tivoli Friheden, Århus
29. november kl. 19:00 - GRØNNEGADES KASERNE, Næstved
20. marts kl. 15 og kl. 19 - KULTURHUSET VIFTEN, Rødovre  (flyttet fra Bremen Teater, Kbh. 31. januar.)
29. marts kl. 19:00  -  MAGASINET, Odense   (flyttet fra 25. januar)

her kunne du møde os i 2020

26. februar kl. 19:00   -    Kulturhuset Viften, Rødovre [UDSOLGT]

19. oktober kl. 17:00   -   Kulturhuset Viften, Rødovre

19. oktober kl. 20:00 -    Kulturhuset Viften, Rødovre [UDSOLGT]

10. november kl. 19:30 - Musikhuset Aarhus [FÅ BILLETTER]

 

COVID-19 info

Du kan trygt købe billet til vores arrangementer. De huse, vi besøger, følger myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler.

Grundet afstandskravene, der gælder for  arrangementer indenfor kultur, idræt og undervisning/foredrag, vil der være reduceret sædekapacitet i salene. Du vil stadig kunne sidde sammen med dem du følges med, men der bliver afstand til øvrigt publikum.

Husk mundbind når du bevæger dig rundt i foyer- og caféområdet. Når du sidder på din plads i salen, er der ikke et krav om mundbind.

Læs i øvrigt husenes anbefalinger til ankomst og ophold på deres respektive websites.