Forside > Danske Drabssager

Danske Drabssager

OM podcast

Danske Drabssager er en true crime podcast om virkelighedens kriminalsager fortalt af dem, der har været helt tæt på. Vi sætter fokus på nogle af vor tids mest spektakulære drabssager og går i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen. I hver episode kigger vi på en ny drabssag og gennemgår sagen fra start til slut.

Vært: Stine Bolther, Kriminalreporter.

Danske Drabssager er produceret af Bauer Media i samarbejde med True Crime Agency.

Danske Drabssager

Mød eksperterne

Oplev en live-udgave af podcasten Danske Drabssager.

Kom med til en spændende aften, når kriminalreporter og vært Stine Bolther inviterer et par eksperter med på scenen til en gennemgang af et par af virkelighedens kriminalsager.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningen, i jagten på de fældende beviser, samt når de juridiske aspekter bliver vendt.

Du vil høre om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Danske Drabssager billetsalg

her kan du møde os i 2021

27. april kl. 19:00  -  HERMANS, Tivoli Friheden, Århus

4. maj kl. 19:00  -  BREMEN TEATER, København

6. maj kl. 19:00  -  MAGASINET, Odense

 

her kunne du møde os i 2020

26. februar kl. 19:00   -    Kulturhuset Viften, Rødovre [UDSOLGT]

19. oktober kl. 17:00   -   Kulturhuset Viften, Rødovre

19. oktober kl. 20:00 -    Kulturhuset Viften, Rødovre [UDSOLGT]

10. november kl. 19:30 - Musikhuset Aarhus [FÅ BILLETTER]

 

COVID-19 info

Du kan trygt købe billet til vores arrangementer. De huse, vi besøger, følger myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler.

Grundet afstandskravene, der gælder for  arrangementer indenfor kultur, idræt og undervisning/foredrag, vil der være reduceret sædekapacitet i salene. Du vil stadig kunne sidde sammen med dem du følges med, men der bliver afstand til øvrigt publikum.

Husk mundbind når du bevæger dig rundt i foyer- og caféområdet. Når du sidder på din plads i salen, er der ikke et krav om mundbind.

Læs i øvrigt husenes anbefalinger til ankomst og ophold på deres respektive websites.