Forside > Danske Drabssager

Danske Drabssager

OM podcast

Danske Drabssager er en true crime podcast om virkelighedens kriminalsager fortalt af dem, der har været helt tæt på. Vi sætter fokus på nogle af vor tids mest spektakulære drabssager og går i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen. I hver episode kigger vi på en ny drabssag og gennemgår sagen fra start til slut.

Vært: Stine Bolther, Kriminalreporter.

Danske Drabssager er produceret af Bauer Media i samarbejde med True Crime Agency.

Danske Drabssager

Mød eksperterne

Oplev en live-udgave af podcasten Danske Drabssager. Kom med til en spændende aften, når kriminalreporter og vært Stine Bolther inviterer et par eksperter med på scenen til en gennemgang af et par af virkelighedens kriminalsager.

I efteråret 2020 har Stine Bolther inviteret professor i retsmedicin Hans Petter Hougen og tidl. drabschef Ove Pedersen med på scenen.

De har begge arbejdet i mange år med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb, vold. Deres grundige arbejde har været med til at få mange forbrydere fængslet og siden stillet for en dommer.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningerne.Også de kriminaltekniske beviser og juridiske aspekter vil blive vendt.

Du vil høre om sager, som ikke tidligere har været omtalt i podcast-serien Danske Drabssager.

Eksperterne Danske Drabssager

her kan du møde os i 2020

19. oktober kl. 17:00   -   Kulturhuset Viften, Rødovre

19. oktober kl. 20:00 -    Kulturhuset Viften, Rødovre [UDSOLGT]

10. november kl. 19:30 - Musikhuset Aarhus [FÅ BILLETTER]

 

COVID-19 info

Du kan trygt købe billet til vores arrangementer. De huse, vi besøger, følger myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler.

Grundet afstandskravene, der gælder for  arrangementer indenfor kultur, idræt og undervisning/foredrag, vil der være reduceret sædekapacitet i salene. Du vil stadig kunne sidde sammen med dem du følges med, men der bliver afstand til øvrigt publikum.

Husk mundbind når du bevæger dig rundt i foyer- og caféområdet. Når du sidder på din plads i salen, er der ikke et krav om mundbind.

Læs i øvrigt husenes anbefalinger til ankomst og ophold på deres respektive websites.