Forside > Foredragsholdere > Stine Bolther
Forfatter og journalist

CV

Kommunikator, journalist, moderator, kursusleder, kommunikationskonsulent, podcast-, radio- og tv-vært og forfatter til foreløbig 14 bøger. Se mere her:  http://www.stinebolther.dk/

Stine Bolther kan også bookes som interviewer og moderator på andre foredrag i True Crime Agency.

Stine Bolther

Journalist

Stine Bolther, forfatter og journalist, har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002.

Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5, TV2/Lorry og TV3 har tv- vært og journalist Stine Bolther fulgt de blå blink ud til de værste kriminalsager og personlige skæbner. Hun har interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle samt politi, redningsfolk og pårørende til ofre.

Mange kender også til Stine Bolthers forfatterskab, hvor hun har skrevet en stribe bestsellers om både rigtige kriminalgåder og fiktion.

Hun er også kendt som vært på flere populære podcast som bl.a. vores egen Danske Drabssager, og så er hun halvdelen af det succesfulde krimi-makkerpar Holm & Bolther.

Gennem virkelige sager fortæller Stine Bolther om sin karriere, og tilhørerne kan se frem til en interessant og lærerig aften i selskab med en hærdet reporter.

Foredrag

I MEDIERNES SØGELYS

Kommissæren & kriminalreporteren fortæller, hvor forskelligt de arbejder med offentligheden og på hvilke punkter, der er sammenfald.

Læs mere

HOLM og BOLTHER

Holm og Bolther står bag krimierne om den yngre politihistoriker Maria Just og efterforskerne Mikael Dirk og Frederik Dahlin. 

Læs mere

Hvad de døde fortæller

Selv de døde kan fortælle en historie, og den historie kan de dygtige professorer i retsantropolologi finde og dermed hjælpe politiet.

Læs mere
Brug true crime

Brug true crime i din bog

På dette foredrag får du insiderviden og gode råd, hvis du selv går med en true-crime forfatter i maven eller gerne vil bruge rigtig fakta i din fiktionsbog.

Læs mere
kvindelige seriemordere

Kvindelige seriemordere

Hvorfor er kvindelige seriemorderes ofre næsten altid svagelige mennesker, såsom handikappede, børn eller ældre? Hvilke karaktertræk har en kvindelig seriemorder?

Læs mere