Forside > Foredragsholdere > Stine Bolther
Forfatter og journalist

CV

Kommunikator, journalist, moderator, kursusleder, kommunikationskonsulent, radio- og tv-vært og forfatter til foreløbig syv bøger, bl.a. biografierne om tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl.

I september 2018 udkom bogen “De 7 Dødssynder” med efterforskningsleder Bent Isager-Nielsen og retsmediciner Hans Petter Hougen. Siden har hun udgivet bogen “Opklaret – drabschefens erindringer” med Jens Møller Jensen fra Københavns Politi og “Jeg som anklager” med tidligere anklager Jakob Buch-Jepsen.

Stine Bolther kan også bookes som interviewer og moderator på andre foredrag i True Crime Agency.

http://www.stinebolther.dk/

Stine Bolther

Journalist

Stine Bolther, forfatter og journalist, har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002.

Som kriminalreporter på bl.a. Ekstra Bladet, Kanal5, TV2/Lorry og TV3 har tv- vært og journalist Stine Bolther fulgt de blå blink ud til de værste kriminalsager og personlige skæbner. Hun har interviewet mordere, rockere, hårde kriminelle samt politi, redningsfolk og pårørende til ofre.

Mange kender også til Stine Bolthers forfatterskab, hvor hun har skrevet en stribe bestsellers om både rigtige kriminalgåder og fiktion.

Gennem virkelige sager fortæller Stine Bolther om sin karriere, og tilhørerne kan se frem til en underholdende og især lærerig aften i selskab med en hærdet reporter.

Foredrag

For Barnets Bedste

FOR BARNETS BEDSTE

Krimien “For Barnets Bedste” er første bind i serien om den yngre politihistoriker Maria Just, som arbejder på Politimuseet i København. 

Læs mere

Hvad de døde fortæller

Selv de døde kan fortælle en historie, og den historie kan de dygtige professorer i retsantropolologi finde og dermed hjælpe politiet.

Læs mere

OPKLARET – DRABSCHEFENS ERINDRINGER

Mød drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther i det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen; ”Opklaret – Drabschefens Erindringer”

Læs mere

Retspsykiatri

Hør om arbejdet med at lave mentalerklæringer og risikovurdere nogle af landets farligste kriminelle.

Læs mere
Stine Bolther

Hvem er farligst?

Stine Bolther har arbejdet med alt, der har med blå blink og true crime at gøre siden 2002. På foredraget ser hun
nærmere på spørgsmålet: Hvem er farligst? – er det terroristen, trafikanten eller tossen, vi skal frygte mest? Eller i virkeligheden ægtefællen?

Læs mere
Brug true crime

Brug true crime i din bog

På dette foredrag får du insiderviden og gode råd, hvis du selv går med en true-crime forfatter i maven eller gerne vil
bruge rigtig fakta i din fiktionsbog.

Læs mere
kvindelige seriemordere

Kvindelige seriemordere

Hvorfor er kvindelige seriemorderes ofre næsten altid svagelige mennesker, såsom handikappede, børn eller ældre? Hvilke karaktertræk har en kvindelig seriemorder?

Læs mere