Forside > Nyheder > MIDT I EN SVÆR TID

MIDT I EN SVÆR TID

Midt i en svær tid

Covid-19 virusset et over os, og det rammer også de mange spændende foredrag, som vores foredragsholdere skulle have holdt rundt om i landet i disse dage.

Men fortvivl ikke. Selv om alle foredrags-aktiviteter i marts nu er aflyst, som anbefalet, så er langt de fleste foredrag blot blevet rykket til senere på året. Har du købt billet, så bør du nu have fået besked direkte fra billetudbyderen. Hvis ikke, så kontakt os gerne.
Nu hvor vi skal stå sammen hver for sig, så er det oplagt at bruge tiden på at lytte til vores gratis podcasts True Crime Podcast og Danske Drabssager, som begge blandt andet er på iTunes.
Vores foredrag med nogle af eksperterne fra podcasten Danske Drabssager skulle have været afholdt i marts i Musikhuset Aarhus – men det er rykket til onsdag 27. maj samme sted. Der er solgt mange billetter, men indtil videre er der stadig plads, hvis du ikke har sikret dig din billet endnu. Se mere her.
Rigtig mange af vores foredragsholdere har også udgivet bøger, som flere gange har været på diverse bestseller-lister. Hold øje med vores sociale medier, hvor du i den kommende tid kan være heldig at vinde en af de gode bøger. Langt de fleste findes også som lydbøger eller e-bog, hvis du f.eks. er i karantæne.  
Følg os på Facebook her og Instagram her.
Er du arrangør af foredrag, så kontakt os endelig. Vi er på hjemmekontoret – klar til at tale med dig.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.