Forside > Nyheder > EKSPERT I BRANDSTIFTELSE

EKSPERT I BRANDSTIFTELSE

Brandstiftelse

TV MidtVest har lavet et stort og spændende portræt af kriminalpsykolog Charlotte Kappel. Her kommer man helt tæt på den dygtige og sympatiske kvinde, som har helt unik viden om brandstiftelse og profilering af gerningsmænd.

Charlotte Kappels historie kunne minde om en roman med en hovedperson, som skulle så grueligt meget igennem for at nå sit mål. Hendes vej i livet har været et  forløb med for lidt tro på egne evner, sygdom og et uddannelsesforløb med bump på vejen.

Alligevel er hun i dag en dygtig og efterspurgt kriminalpsykolog, som holder foredrag, medvirker i tv-udsendelser og bruger sin ekspertviden på mange forskellige måder.

I tv-udsendelsen og portrættet på TV MidtVest, som du kan se her, kommer man blandt andet med hende på arbejde på Folkeuniversitetet i København. Her holdt hun et stort foredrag sammen med Hans Petter Hougen, Bent Hytholm Jensen og Jens Møller Jensen.

Læs også mere om Charlotte Kappels mange forskellige foredrag her.

Klik her for at komme direkte til tv-udsendelsen på TV MidtVest.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.