Forside > Nyheder > Her er eksperterne

Her er eksperterne

Eksperterne Danske Drabssager

Kriminalreporter Stine Bolther er aftenens vært og inviterer efterforskere med på scenen – tidligere drabschef i Københavns Politi Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen.

Vi kan nu afsløre, hvem der deltager på scenen, når vi igen blænder op for en aften med eksperterne bag vores populære podcast, Danske Drabssager.

Det er den kendte, tidligere drabschef ved Københavns Politi Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen som sammen og hver for sig har arbejdet med drab, vold, brand, terror og andre personfarlige forbrydelser. Det har givet dem en dyb indsigt i efterforskning og erfaring med at finde gerningsmanden og stille ham eller hende til regnskab for sine handlinger.

Kriminalreporter Stine Bolther er aftenens vært, ligesom hun er i podcasten. Sammen med Jens Møller Jensen og Bent Hytholm Jensen gennemgår hun sager, som de to mænd hver især har været helt tæt på.

Også de retsmedicinske undersøgelser og juridiske aspekter vil blive vendt, når eksperter fra den del af efterforskningen toner frem på storskærmen.

Du hører om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de – indtil videre – 14 episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Publikum kan se frem til en aften med indsigt, viden og spænding, når eksperterne tager os med helt tæt på drabsefterforskning.

Se hvilke byer vi besøger i foråret 2021 her

Billetsalget er startet på Ticketmaster.dk

Danske Drabssager er produceret i et samarbejde mellem Bauer Media og True Crime Agency.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.