Forside > Nyheder > KOM MED POLITIET PÅ ARBEJDE

KOM MED POLITIET PÅ ARBEJDE

Fanget på Politiets kamera

I dag har en ny sæson af tv-programmet Fanget på politiets kamera premiere.

Igen er vi med i første række, når politiets videobiler jagter Danmarks farligste trafikanter. Det er en daglig kamp mod både ekstreme vanvidsbilister og de hverdagsbilister, der tager håbløse chancer. Chancer, hvor der er få millimeter mellem overlevelse og den sikre død.

Hastigheder, der overskrider al sund fornuft og lovgivning, en stigende uopmærksomhed samt spiritus og euforiserende stoffer er årsag til langt de fleste ulykker og trafikdræbte i Danmark. I hele kongeriget kæmper de danske politikredse dagligt for at nedbringe antallet af ulykker og dræbte. Vi har igen fået adgang til politiets egne optagelser, og her kommer vi tæt på de danske færdselsbetjentes arbejde. Døgnet rundt patruljerer de i deres civile videobiler – klar til at optage og fange de trafiksyndere og farlige trafikanter, som bringer både deres eget og andres liv i fare.

Med politiassistent Christian Berthelsen i front kommer vi helt tæt på de danske trafikanter, og du kan se programmet på Discoveryplus eller Kanal 5. Christian Berthelsen holder også foredrag via os i True Crime Agency. Læs mere her.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.