Forside > Nyheder > Ny dato til Danske Drabssager i København

Ny dato til Danske Drabssager i København

Ny dato til Danske Drabssager podcast tour

Grundet de nuværende corona-restriktioner, er Bremen Teater lukket i januar og vi er derfor nødsaget til at flytte vores arrangement til ny dato og nyt sted...

Ny dato: Søndag 20. marts kl. 15.00 og kl. 19.00
Nyt sted: KULTURHUSET VIFTEN, Rødovre

Ticketmaster er i gang med overflytningen og alle med billet til Bremen Teater får automatisk flyttet deres billetter til ny dato i Viften. Se yderligere information i den mail, som nu er sendt ud til alle billetkøbere (tjek evt. i spam, hvis du ikke kan finde mailen).

For at få plads til alle med billet, har vi været nødt til at sprede publikum ud på to spilletider, fordi der er lidt færre pladser i Viften. Hvis du ikke kan deltage på det tildelte tidspunkt, så læs mailen fra Ticketmaster, som beskriver muligheden for at bytte til andet tidspunkt, samme dag.

Vi er kede af al besværet, men glæder os rigtig meget til at se jer alle til marts.

 

Kan du ikke undvære os så længe, så lyt lidt til de mere end 30 forskellige podcastepisoder der allerede er udgivet. Du finder podcasten der hvor du plejer at lytte til podcast – eller find et link på denne side: Danske Drabssager

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.