Forside > Nyheder > VI SES PÅ KRIMIMESSEN 2022

VI SES PÅ KRIMIMESSEN 2022

Krimimessen

I weekenden er der igen Krimimesse med både fiktion og true crime.

Vi i True Crime Agency har mange af vores foredragsholdere tilstede på årets Krimimesse i Fængslet i Horsens.

På vores stand kan du møde de daglige ledere Randy Thybo og Stine Bolther, og vi har også besøg af fingeraftryksekspert Ib Ketler. Han tager gerne dit fingeraftryk og fortæller om arbejdet som kriminaltekniker. Desuden kan du opleve de tidligere drabschefer Ove Dahl og Jens Møller Jensen, retsmediciner Hans Petter Hougen, politihistoriker Frederik Strand , kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen, advokaterne Mette Grith Stage (kun lørdag) og Jakob Buch-Jepsen (kun lørdag), livvagt Torben Vigh, domsmand Jonas Frithjof Bodin Selberg (kun lørdag) og forfatterne Line Holm, Janni Pedersen og Kim Faber.

På scenerne har vi bl.a. skabt et retssalsdrama “Retten har talt” og en ægte gerningsstedsundersøgelse “Crime Scene”. Se mere på krimimessens side her.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.