Forside > Nyheder > Forbrydelsens sind – nyt foredrag

Forbrydelsens sind – nyt foredrag

Forbrydelsens Sind

Hvordan er det at sidde overfor et menneske, som man ved, har begået den ultimative forbrydelse - drab?

Hvad har fået ham eller hende til at gøre et menneske ondt?

At sætte sig ind i en forbryders sind, det er noget retspsykiater og næstformand i retslægerådet Mette Brandt-Christensen og rets- og chefpsykolog ved Psykiatrisk Center Sct. Hans Tine Wøbbe har gjort med nogle af landets farligste kriminelle. Sammen med den erfarne journalist og forfatter Kristina Antivakis udbyder de nu et spændende foredrag via os.

Hør om deres arbejder med mentalerklæringer, psykopat-test og farlighedsvurderinger. Kom tæt på Forbrydelsens Sind, som også er titlen på deres fælles bog, og hør blandt andet om stalking, bankkup, knivoverfald og drab.

Du kan læse mere om foredraget her

Bogen Forbrydelsens Sind er udgivet på Politikens Forlag, marts 2022

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.