Forside > Nyheder > NY BOG: Retsmedicineren og krimiforfatteren

NY BOG: Retsmedicineren og krimiforfatteren

Skærmbillede 2023-07-08 kl. 12.14.56

Professor i retsmedicin Hans Petter Hougen og forfatter Lotte Petri er igen aktuel med en hæsblæsende krimi i sommervarmen.

Bogen NOMADEN er anden del af den intense krimiserie om drabsefterforskeren Sissel Jæger og retsmedicineren Harald Sejersen – skrevet af forfatterparret Petri og Hougen.

Forlaget skriver om handlingen: Sissel er kun lige vendt tilbage på arbejde efter en sygemelding, da liget af en kvinde bliver fundet i Kongelunden på Amager. Kvindens lunger er gennemboret med en spids genstand, så de er klappet sammen, og hun langsomt er blevet kvalt. Imens er Harald rejst til Ukraine, hvor han skal bistå med identificeringen af flere hundrede døde i en massegrav.

NOMADEN handler om krig, tortur og ondskab, og den er ikke for sarte sjæle.

Om forfatterparret: Lotte Petri har skrevet den populære Storytel Original serie BLODENGEL, som udkommer i hele Norden. Mens hun skrev serien, konsulterede hun professor emeritus i retsmedicin Hans Petter Hougen, som hjalp hende med at tilføre de retsmedicinske scener i serien realisme. Mens de arbejdede sammen, opstod ideen til at skrive krimiserien UDYRET.

Første bind SPECIALISTEN i serien er den 3. bedst solgte bog af alle titler på tjenesten i 2023. Der er foreløbigt planlagt fire bind i serien.

Lyt med på Mofibo Original, hvor lydbogen NOMADEN udkommer den 12. juli. Bogen er indlæst af Dan Schlosser.

Den udkommer desuden som printbog på forlaget People’s den 24. august 2023.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.