Forside > Uncategorized > Mød eksperterne fra Danske Drabssager

Mød eksperterne fra Danske Drabssager

Danske Drabssager - en aften med eksperterne Live

Kom med til en spændende aften med tidligere drabschef Jens Møller Jensen, retsmediciner Hans Petter Hougen og krimireporter Stine Bolther, når de optager to helt nye episoder af podcast-serien Danske Drabssager foran publikum.

Mød eksperterne, der har været helt tæt på drabsefterforskning, de retsmedicinske undersøgelser, kriminalteknik og domsafsigelse.

Krimireporter Stine Bolther er vært, og med på scenen har hun denne gang to velkendte eksperter fra podcasten, tidligere drabschef, Jens Møller Jensen og professor i retsmedicin Hans Petter Hougen.

Sammen gennemgår de to drabssager, som endnu ikke har været udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Eksperterne har arbejdet i mange år med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb og vold.  Med deres viden og erfaring hører vi om drabssagerne fra hver deres faglige vinkel, og vi kommer i dybden med efterforskningen, retsmedicinernes virkelighed, kriminalteknikernes jagt på fældende beviser og til sidst domfældelsen.

Publikum kan se frem til en aften med indsigt, viden og spænding, når eksperterne tager os med helt tæt på deres arbejde.

Se hvilke byer vi besøger og køb billet hos ticketmaster.dk

Læs mere om podcasten Danske Drabssager her

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.