Forside > Nyheder > KORT OG GODT OM PSYKOPATI

KORT OG GODT OM PSYKOPATI

4_K&G_Psykopati-Instagram_Facebook_Square-Tekst-1080x1080

Retspsykolog Tine Wøbbe udgiver ny bog om psykopati og psykopater.

Hvad er psykopati? Hvorfor bliver man psykopat? Og hvorfor er psykopati så fascinerende?

Det giver en ny bog nogle svar på. Begrebet psykopati bliver ofte brugt i flæng i både rigtige og forkerte sammenhænge. I bogen Kort & godt om PSYKOPATI fortæller chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans og ekstern lektor ved Københavns Universitet Tine Wøbbe om, hvad psykopati er, hvilke behandlingsformer, der findes, hvordan psykopati typisk viser sig, hos hvem det udarter sig og hvorfor det sker. Og ikke mindst hvad man kan gøre, hvis man møder en psykopat på sin vej, hvad enten det er professionelt eller privat.

Vi kan tilbyde 20% rabat, hvis du bestiller bogen senest den 13. maj her   – rabatkoden er: KGPSY 

Bogen udkommer den 14. maj.

Som altid kan du booke den aktuelle ekspert og foredragsholder Tine Wøbbe til et spændende foredrag om psykopati. Hun optræder på scenen sammen med forfatter og journalist Kristina Antivakis. Læs mere her.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.