Forside > Nyheder > Lyssky

Lyssky

Screenshot

Ny DR-podcast har premiere i dag med tidligere betjent, journalist Dan Bjerregaard som vært.

På tirsdag starter retssagen, som af nogle medier bliver kaldt Kirkerup-komplekset. En nu 33-årig mand står blandt meget andet tiltalt for både drab på en 17-årig pige i Korsør i 2016 og drabsforsøg på en 13-årig pige, som blev kidnappet i Kirkerup i 2023.
I den anledning har DR udgivet tre podcast-afsnit op til retssagen, hvor retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere drabschef Jens Møller Jensen blandt andre deltager. Deres personlige historier og den rystende sag bliver fortalt, så lytterne forstår, hvorfor det er en så stor og voldsom sag for dansk politi- og retshistorie. Tidligere betjent, journalist Dan Bjerregaard er vært på den nye retspodcast Lyssky.
Find og lyt til Lyssky, der hvor du plejer at streame podcast, og læs mere om vores foredragsholdere her på sitet.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.