Forside > Retsmedicin > En retsmediciners hverdag

En retsmediciners hverdag

Retsmediciner Hans Petter Hougen er bogaktuel med biografien “Udenfor skinner solen – en retsmediciners erindringer” og kendt fra tv succesen “Drabscheferne – de uopklarede sager” og “Profil af en morder“.

I foredraget “En retsmediciners hverdag” kommer tilhørerne med ind på obduktionsstuerne og hører om retsmediciner Hans Petter Hougens mange årige arbejde. I over 40 år i kittel og med skalpel har Hougen hjulpet politiet med at opklare utallige kriminalsager. Hvor selv små spor på de døde kan hjælpe de levende med at forstå, hvad der er sket.

Med over 12.000 obduktioner i bagagen kender Hans Petter Hougen til opklaringen af mange af danmarkshistoriens værste forbrydelser, og fra hans mange rejser i udlandet hører vi også om både folkemord i Kosovo, gangsterdrab i USA og naturkatastrofer som tsunamien i Thailand.

Alt sammen fortalt i stor respekt for de afdøde og med en afbalanceret humor.

Få et sjældent indblik i en normalt lukket verden, når retsmediciner Hans Petter Hougen åbner op for sine erindringer.

Hans Petter Hougen kan foruden sine solo-foredrag også hyres i kombination med mange andre – f.eks. efterforskere eller advokater. Han er også kendt for samtalebogen “De 7 Dødssynder”, hvor han sammen med tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen taler om livet, døden og om hvorfor ondskab findes i os alle. Skrevet i samarbejde med Stine Bolther.

Foredragsholder

Hans Petter Hougen
Retsmediciner

Emner