Forside > Krimireporter > Engle dør aldrig: Historien om Hells Angels i Danmark

Engle dør aldrig: Historien om Hells Angels i Danmark

På dette foredrag giver forfatter og journalist Carsten Norton et sjældent indblik i en lukket verden, hvor samfundets love ikke gælder. Hvor medlemmerne er villige til at sidde årtier bag tremmer eller betale med livet for at kunne kalde sig engle.

Engle dør aldrig er et spændende foredrag med udgangspunkt i Carsten Nortons bøger om Hells Angels i Danmark.  Norton fortæller om hvordan nogle unge mænds optagelse i verdens mest berygtede rockerklub ændrede den danske underverden for altid. Det skildrer også på tætteste hold myndighedernes kamp mod forråelsen, der trækker tråde helt frem til nutidens gadebander og konflikter.

Hør om Hells Angel’s blodige strid med Bullshit i 1980’erne, Bandidos’ indtog i Danmark og ikke mindst Den Store Nordiske Rockerkrig i 1990’erne. Hør også om Hells Angels stridigheder med gadebanderne, oprettelsen af støttegruppen AK81 og skyderier i det offentlige rum.

Bogen ‘Engle dør aldrig – En fortælling om Hells Angels i Danmark‘, 1. bind, er udkommet på Politikens Forlag juni 2021.

Bogen ‘Engle og sjakaler – Hells Angels i Danmark’, 2. bind udkom på Politikens Forlag september 2022.

 

Foredragsholder

Emner