Forside > Krimireporter > FOR BARNETS BEDSTE

FOR BARNETS BEDSTE

Krimien “For Barnets Bedste” er første bind i serien om den yngre politihistoriker Maria Just, som arbejder på Politimuseet i København.
Bogens to andre hovedpersoner er efterforskerne Mikael Dirk og Frederik Dahlin, som sammen skal forsøge at løse en spektakulært drab på Røde Kors generalsekretær.
For Barnets Bedste er skrevet af de to journalister og forfattere, Line Holm og Stine Bolther, og foruden jagten på den bestialske morder handler bogen også om forældre og børns ubrydelige bånd. Om magtmisbrug, politik og misforstået godhed i såvel historien såvel som i nutiden.

Med udgangspunkt i krimiens mange tematikker tilbyder Holm & Bolther forskellige foredrag, som bliver skræddersyet, så det passer til jeres ønsker.

Hør blandt andet om, hvordan de bliver inspireret af virkelige hændelser i fortiden, bruger virkelighedens efterforskningsmetoder i deres fortælling og indsigt i det politiske spil.
Hvordan persongalleriet bliver bygget op, spændingskurver og hvilke fortællemæssige greb de bruger.
Og hvordan makkerparret kender slutningen af historien på forhånd, men alligevel bliver overrasket over personernes udvikling undervejs.
Fordi en stor del af bogen netop foregår på Politimuseet holder Line Holm og Stine Bolther også foredrag sammen med virkelighedens politihistoriker, Frederik Strand. På dette foredrag hører publikum både om arbejdet med de mange spændende sager i virkeligheden – og når historien danner baggrund for fiktionens verden. Hør Frederik Strand fortælle om de uopklarede sager fra politiets arkiv, og trådene til historien i bogen For Barnets Bedste.
Krimien udkom på Politikens Forlag 3. september 2020 og andet bind i serien udkommer i januar 2021.

Foredragsholdere

Stine Bolther
Journalist

Line Holm
Forfatter

Frederik Strand
Museumsleder for Politimuseet

Emner