Forside > Efterforskning > OPKLARET – DRABSCHEFENS ERINDRINGER

OPKLARET – DRABSCHEFENS ERINDRINGER

Mød drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther i det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen; ”Opklaret – Drabschefens Erindringer

Igennem sine mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker oplevet mange mørke sider af vores samfund:

Ubådssagen, skud mod betjente på Christiania, terrorangreb i København. Det er blot nogle af de mange forbrydelser, han og hans folk har været med til at opklare.

Journalist og medforfatter til bogen, Stine Bolther taler med Jens Møller Jensen på scenen under foredraget, hvor der er efterfølgende tid til spørgsmål. Her fortæller han ærligt om de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs i en efterforskning.

“Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden”, siger Jens Møller Jensen.

 Stine Bolther har som nyhedsjournalist dækket flere af de samme sager, som Jens Møller Jensen har efterforsket, og det giver tilhørerne et ekstra perspektiv og indblik. 

Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.

Foredragsholdere

Stine Bolther
Journalist

Emner