Forside > Retspsykologi > SAMTALER I FÆNGSLET

SAMTALER I FÆNGSLET

Hvordan er det at sidde ansigt til ansigt med en forbryder? Kan man komme ind bag ondskaben? Og bliver man aldrig bange, når man tænker over, hvad de har gjort?
Det fortæller kriminalpsykolog Charlotte Kappel om på dette unikke foredrag, Samtaler i Fængslet. Hun har besøgt stribevis af indsatte i de engelske fængsler for at interviewe dem i forbindelse med forskningsprojekter. 
Historierne spænder vidt, og det giver samtidig et godt indblik i forbryderes sind. Charlotte Kappel fortæller om sit møde med togrøveren, der også var en almindelig familiefar. Om psykopaten, der fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på kriminalpsykologen. Og om den unge sårbare mand, som i jalousi havde slået sin bedste ven ihjel med en sten. 
Hør også om de indtryk, de indsatte efterlod hende med, og som hun aldrig vil glemme. Især ikke, da hun mødte en af de kriminelle ude på den anden side af tremmerne. 
 
Kriminalpsykolog Charlotte Kappel er både cand.psych. og ph.d. i forensic psychology. Hun har specialiseret sig i psykopati, brandstiftelse, profilering samt geografisk gerningsmandsprofilering.

Foredragsholder

Charlotte Kappel
Kriminalpsykolog

Emner