Forside > Nyheder > Kom tæt på kendte kriminalsager

Kom tæt på kendte kriminalsager

Kurt og Mette_beskåret

Du har på det seneste ofte set dem tone frem på skærmen sammen, for at gøre os danskere klogere på efterforskning og rettergang. Nu kan du møde Kurt Kragh og Mette Grith Stage live, når de kommer rundt i Danmark med foredraget "Efterforskeren og Forsvareren".

De to giver på dette foredrag publikum et indblik i de mange brikker, som skal lægges, når en forbrydelse er sket. Fra første alarmopkald over efterforskningen og til den endelige dom falder i retten. Vi kommer helt tæt på kendte og spændende sager, som de to har beskæftiget sig med, men også andre aktuelle sager, som de giver deres syn på.

Sager som Kundby-pigen, Morfarmorderen, Drabet på Slagelse Banegård og Liget i slagtekaret. Det er en aften med indsigt og lærdom garneret med den rette dosis humor.

Du kan læse mere om foredraget her

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.