Forside > Nyheder > Ny bog: De 7 dødssynder

Ny bog: De 7 dødssynder

De7dødssynder

Med de 7 dødssynder som den røde tråd har Stine Bolther sat to af Danmarks dygtigste indenfor hvert deres felt, politiinspektør Bent Isager-Nielsen og retsmediciner Hans Petter Hougen, stævne for at tale om samfundets skyggesider.

De tager os med ind i efterforskningsarbejdet på nogle af de største sager de har arbejdet på gennem et langt arbejdsliv. Deres arbejde tæt på døden har givet dem indblik i, hvorfor kirken helt tilbage i 1200-tallet skrev de syv dødssynder ned. Stine Bolther stiller endvidere spørgsmålet: “kan vi lære noget af forbrydernes utilgivelige gerninger?”

Bogen De 7 Dødssynder udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof den 10. september.

Book allerede Hans Petter Hougen og Stine Bolther nu.

 

Lyt til podcasten Frøkjær og forfatterne 

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.