Forside > Nyheder > HVEM MYRDEDE STINE GEISLER?

HVEM MYRDEDE STINE GEISLER?

En djævel i den lyse nat

I dag udkommer bogen En djævel i den lyse nat på Peoples Press.

Bogen handler om det stadigt uopklarede drab på gymnasiepigen Stine Geisler i pinsen 1990. Forfatter Søren Baastrup har rekonstrueret drabssagen og talt med familie, efterforskere og mistænkte. Tidligere drabschef Ove Dahl er en naturlig, gennemgående figur bogen igennem, og du kan møde både Søren og Ove på Krimimessen Horsens.

Søndag kl. 14 kan du høre de to tidligere drabschefer Ove Dahl og Kurt Kragh blive interviewet af medforfatter til bøgerne, Stine Bolther i TELTET på messen. De taler blandt andet om true crime serien, Profil af en morder fra Kanal 5, som de alle tre har arbejdet på.

Som tidligere drabschef og efterforskningsleder er Ove Dahl også en af vores specialguests på Gerningsstedet på Krimimessen. Du kan opleve ham sammen med kriminalteknikker Bent Hytholm Jensen lørdag kl. 15 og søndag kl 13.

Men skynd dig, der er et stærkt begrænset antal billetter på krimimessens hjemmeside.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.