Forside > Nyheder > DRABSCHEFERNE – de uopklarede sager

DRABSCHEFERNE – de uopklarede sager

Drabscheferne uopklarede sager

I dag har Kanal 5 premiere på den nye true-crime serie ”Drabscheferne – de uopklarede sager”

I programmerne gennemgår en række nuværende og tidligere drabschefer minutiøst efterforskningen af 8 uopklarede danske drabssager i forsøget på at skaffe nye henvendelser, der kan hjælpe politiet til pågribelse af drabsmændene.

Første afsnit handler om drabet på den 18-årige gymnasieelev Stine Geisler, som blev dræbt i Teglgårdsstræde i København under pinsekarnevallet i 1990. Tidligere drabschef Ove Dahl var efterforskningsleder på sagen, og Stines mor, Kirsten Geisler fortæller for første gang hele sin del af den grusomme historie i programmet.

I de kommende uger kommer de øvrige programmer, og her kan man høre blandt andet vores foredragsholdere, de tidligere drabschefer Jens Møller Jensen, Ove Pedersen og Kurt Kragh fortælle om andre uopklarede drabssager. Desuden er retsmediciner Hans Petter Hougen med i alle otte programmer, og journalist og forfatter Stine Bolther har været med til at tilrettelægge programrækken.

Se dem på Kanal 5 eller streames via dPlay.dk

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.