Forside > Nyheder > Hougen i Det Danske Kriminalakademi

Hougen i Det Danske Kriminalakademi

Fiktionsforfatter

Professor i retsmedicin Hans Petter Hougen er blevet optaget i Det Danske Kriminalakademi.

Akademiet blev stiftet på et møde i Tivoli i 1986 med det formål at fremme god kriminallitteratur.

Akademiet uddeler hvert år Danmarks fornemste priser for krimilitteratur, Palle Rosenkrantz-prisen for årets bedste krimi udgivet på dansk. Og Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi samt en række diplomer herunder debutantdiplomet for årets mest bemærkelsesværdige debut.

Årets nye optagede medlemmer er foruden Hans Petter Hougen: Mads Peder Nordbo, Mikael Lindholm, Lisbeth Zornig, Kim Faber, Janni Pedersen, David Garmark, Stephan Garmark, Anne Mette Hancock, Katrine Engberg, Lotte Hammer og Søren Hammer.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.