Forside > Nyheder > EFTERFORSKNINGEN

EFTERFORSKNINGEN

Efterforskningen

Ny serie i 6 afsnit fortæller historien om alle de seje helte, som stod bag drabschef Jens Møller Jensen under efterforskningen af den såkaldte ubådssag.

Mandag den 28. september 2020 får serien premiere på TV 2 og samtidig også i Sverige, og det er succesinstruktøren Tobias Lindholm som står bag.

Han fortalte i Go’ Aften Danmark om seriens tilblivelse, som især Jens Møller Jensen har hjulpet til med. Lindholm ønsker med serien at sætte fokus på de mange fagpersoner, som var med til at opklare drabet på journalisten Kim Wall.

– Serien er min personlige hyldest til de her mennesker. Det er en historie om alle de helte, der har bevæget sig bagved, fortæller han.

Instruktøren fortæller også, at det er en historie om det venskab, der opstod mellem drabschef Jens Møller Jensen og den dræbte journalist Kim Walls forældre Ingrid og Joachim Wall.

Det er skuespiller Søren Malling, der spiller Jens Møller Jensen, mens anklager Jakob Buch-Jepsen spilles af Pilou Asbæk. Han var flere gange med Jakob på arbejde.

– Jeg har fået et fantastisk indblik i hans verden. Han har været utrolig sød og generøs, fortæller Pilou Asbæk om sit møde med Buch-Jepsen.

Når serien får premiere vil seerne opleve, at det blandt andet er de selv samme svenske lighunde, som ledte i månedsvis på havet efter Kim Walls jordiske rester, som spiller sig selv i serien. Det er også de samme dykkere og havbiologer.

Du kan læse meget mere om TV2-serien Efterforskningen og se en lille trailer for den her:

https://omtv2.tv2.dk/nyheder/2020/09/en-fortaelling-om-heltene-bag-opklaringen/

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.