Forside > Nyheder > TV-AKTUELLE FOREDRAGSHOLDERE

TV-AKTUELLE FOREDRAGSHOLDERE

TV2 Drabschefen og ubådssagen

Du finder mange af vores dygtige og aktuelle foredragsholdere på tv og diverse streamingtjenester.

Du kan lige nu se den tidligere drabschef Ove Pedersen i sæsonafslutningen af programmet Drabscheferne – de uopklarede sager på Kanal 5 og dPlay. I seriens andre afsnit møder du flere af vores foredragsholdere, de tidligere drabschefer Jens Møller Jensen og Kurt Kragh.

Også professor i retsmedicin, Hans Petter Hougen er aktuel i diverse tv-programmer, hvor han bruger sin store viden til at fortælle os andre om de retsmedicinske undersøgelser. Resultaterne kan ofte hjælpe politiet med at opklare en alvorlig sag. Se ham f.eks. i serien Dødens Detektiver på dPlay.

På DR1 er vores nye foredragsholder Trine Maria Ilsøe vært på programmet Kriminelt, og i det seneste afsnit interviewer hun advokat Jakob Buch-Jepsen om den tidsubestemte straf; forvaring.

På TV2 har en anden af vores foredragsholdere Janni Pedersen bl.a. interviewet Jens Møller Jensen om opklaringen af ubådssagen og tv-serien Efterforskningen. “Drabschefen og Ubådssagen” er et spændende og indsigtsfuldt interview, som du finder på TV2 Play.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.