Forside > Nyheder > Seriemorder – mennesket bag monsteret

Seriemorder – mennesket bag monsteret

Seriemorder

Hvorfor bliver et menneske seriemorder? Og kan man gøre noget for at forhindre det? Cand.psych. Florence McLean har med udgangspunkt i FBI’s profileringsmetode interviewet 34 seriemordere med tilsammen hundredvis af menneskeliv på samvittigheden.

Psykolog Florence McLean har skrevet med 34 udenlandske seriemordere, og hun har interesseret sig for deres væsen og ugerninger lige så længe hun kan huske. Det er der nu kommet en bog ud af, Seriemorder – mennesket bag monstret.

Bogen med brevudvekslingen med de dømte mænd er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof, og den beskæftiger sig ikke med drabssagerne i detaljer.

Fra bogens forord af Bent Isager-Nielsen, fhv. drabschef, chef for Rejseholdet og politiinspektør:

“Denne bog er skrevet af noget så sjældent som en dansk profileringsekspert og er en øjenåbner for, hvad profilering i virkeligheden er, når man skræller alle myterne væk.”

Florence McLean er også kendt fra forskellige tv-programmer, fx Når kvinder slår ihjel på DR1 sammen med Bent Isager-Nielsen og Charlotte Kappel.

Hun holder også foredrag og her tager Florence McLean publikum med på en rejse ind i seriemordernes tanker, følelser og deres egen forståelse for deres adfærd som iskolde mordere.

Hør om den skræmmende men også vigtige analyse af seriemordere og hvorfor vi heldigvis ikke har seriemord i Danmark.

Kontakt os for mere information, honorar og ledige datoer.

 

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.