Forside > Uncategorized > DE FÆLDEDE AMAGERMANDEN

DE FÆLDEDE AMAGERMANDEN

Amagermanden

Hør hele den samlede historie om Danmarkshistoriens værste serieforbryder

For første gang samles de nøglepersoner, som var med til at fælde Amagermanden, og fortæller om sagen, der rystede Danmark i 2010.

Det sker i podcasten Danske Drabssager, og sagen om Amagermanden er delt op i tre episoder. Første episode har premiere onsdag.

– Amagermanden var en iskold og beregnende serieforbryder, som jeg er glad for vi fik sat en stopper for. Sagen er den mest spektakulære sag, jeg har været involveret i, siger den tidligere drabschef, Ove Dahl, som i podcasten fortæller om politiets efterforskning, som strakte sig over 23 år. Amagermanden stod bag både drab, voldtægter og røverier.

Blandt de øvrige medvirkende er også professor i retsmedicin Hans Petter Hougen, kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen, anklager Anne Birgitte Stürup og kriminalreporter Stine Bolther, som er vært. Hun har fulgt sagen om Amagermanden tæt, og i podcasten går hun i dybden med de mange detaljer, der lå til grund for, at politiet endelig fredag den 12. november 2010 kunne foretage anholdelse.

– Da sagen om Amagermanden kom frem, var vi danskere rystede. Hvordan kunne det ske i lille trygge Danmark? Hans metode er enhver kvindes ondeste drøm: At blive overmandet, når man går alene på gaden, når man sover trygt i sin egen seng, når man cykler en tur i skoven, når man åbner døren for en, man kender. Det må have været et levende mareridt for hans ofre, siger Stine Bolther.

FAKTA: Danske Drabssager er blandt de mest populære podcast herhjemme og har netop rundet 2 millioner afspilninger.

Danske Drabssager er produceret af Bauer Media i samarbejde med True Crime Agency.

Læs mere om Danske Drabssager her, hvor der også findes et link til download af podcast.

 

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.