Forside > Nyheder > Ørnedræberne – ny dokumentarserie på DR2

Ørnedræberne – ny dokumentarserie på DR2

Ørnedræberne

Forhenværende drabschef Jens Møller Jensen bidrager til efterforskningen af ørnedrab på Tåsinge 2020 i ny dokumentarserie på DR2

Søndag d. 13. November får dokumentarserien ’Ørnedræberne’ premiere på DR2. Serien er i fire afsnit og omhandler de ørnedrab, der fandt sted på det ellers så fredfyldte Tåsinge i 2020 – en sag der har været et mysterium for Fyns Politi, som efter to år måtte arkivere sagen som uopklaret.

Sammen med journalist og fugleentusiast Zissel Kjertum-Mohr undersøger forhenværende drabschef Jens Møller Jensen nu omstændighederne omkring de fem havørne, der blev forgiftet med pesticidet carbofuran.

I serien stiller makkerparret sig selv og omgivelserne spørgsmålene ’Hvem kan finde på at slå en fredet dyreart ihjel?’ og ’Hvorfor?’.

Se med i første afsnit af ’Ørnedræberne’ på DR2 søndag klokken 21.25, hvor de første spor leder dem ud i morgendisen på de små lystbådehavne rundt omkring på øen.

Du kan også streame dokumentarserien, når du har lyst, på DRTV

Klik hér for at læse mere om vores foredrag med Jens Møller Jensen. Ønsker du at booke et foredrag til din virksomhed, forening eller institution, så kontakt os for pris og ledige datoer.

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.