Forside > Nyheder > KOM MED BAGOM BOGEN OM SPIONCHEFEN

KOM MED BAGOM BOGEN OM SPIONCHEFEN

Mette Mayli Albæk

Hør om det spændende, hemmelige arbejde med sidste års mest populære bog Spionchefen - fortalt af forfatteren bag Mette Mayli Albæk.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste foredragsholder, graverjournalist på Jyllands-Posten og forfatter Mette Mayli Albæk. Hun stod bag sidste års allerstørste salgssucces ”Spionchefen – Erindringer fra celle 18” med og om chefen fra Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen.

Nu er hun klar med et spændende foredrag om, hvordan hun gik under efterretningstjenestens radar og i al hemmelighed skrev en bog med Danmarks mest omtalte mand på det tidspunkt, samt ikke mindst hvordan hun som graverjournalist har afsløret både terrornetværk og børnemisbrug.

Læs mere om foredraget her.

Bogen ‘Spionchefen – erindringer fra celle 18’ er udgivet på Politikens Forlag, oktober 2022

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.