Forside > Retssalen > MIN KAMP FOR RETFÆRDIGHED

MIN KAMP FOR RETFÆRDIGHED

Danskfødte Jane Fisher-Byrialsen er forsvarsadvokat, og hun har gjort det til sin mærkesag at kæmpe for dem, der sidder uretmæssigt i fængsel og er fanget i et meget anderledes og ulige amerikansk retsystem. Mest kendt herhjemme er nok sagen om den unge danske pædagogstuderende Malthe Thomsen, som blev frikendt for forbrydelser i New York, han aldrig havde begået.

På foredraget Min kamp for retfærdighed kommer publikum helt tæt på bagsiden af det amerikanske samfund, og de mange, som tilstår forbrydelser de aldrig har begået.

Jane Fisher-Byrialsen står på scenen sammen med journalist og forfatter til Janes erindringer, Thea Pedersen, og de dykker ned i de mange medieombruste sager, som Jane har haft igennem årene og stadig kæmper for. Mange, hvor hendes klienter har tilstået en forbrydelse, de aldrig har begået og er blevet uskyldigt dømt og udsat for justitsmord. Simpelthen fordi politiet løj og pressede dem under afhøringerne. Læserne får en chokerende indsigt i et retsystem, som ifølge Jane Fisher-Byrialsen selv er sygt.

Der vil også være tid til både spørgsmål og bogsignering efter foredraget. 

Læs mere om bogen Min kamp for retfærdighed her. Bogen er udkommet hos Mofibo og på forlaget 28B.

Foredragsholdere

Thea Pedersen
Journalist og fotograf

Jane Fisher-Byrialsen
Advokat

Emner