Forside > Nyheder > NY FOREDRAGSHOLDER: Politikommissær Amir Rashid

NY FOREDRAGSHOLDER: Politikommissær Amir Rashid

Amir

Som ung var Amir Rashid selv en af rødderne på Nørrebro i København, men i dag er han leder ved politiet.

Som ung var Amir Rashid selv en af rødderne på Nørrebro i København, men i dag er han leder ved politiet. Og vi er stolte af at han nu udbyder foredrag igennem True Crime Agency.

Amir Rashid var en af de allerførste betjente, som blev ansat med anden etnisk baggrund end dansk. Han har været ved politiet i over 20 år, og hans foredrag giver et spændende indblik i sin verden som etnisk politibetjent.

Hvordan er det at stå ansigt til ansigt med agressive, voldelige demonstranter efter rydningen af Ungdomshuset eller efter en aktion på Christiania? Hvordan er det at blive kaldt grimme navne af sine tidligere venner, bare fordi de ser en i uniform på gaden?

Lær hvordan du selv kan håndtere tilspidsede konflikter eller voldelig adfærd, uanset om du er civil eller betjent. Og så fortæller den tidligere elitesportsmand også om, hvordan han har brugt sporten til at få et andet fokus end kriminalitet, og dermed få en succesfuld karriere ved politiet.
Se de spændende foredrag Amir holder her

Nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret om nye foredrag, billetsalg og foredragskalender.

Vi udsender nyhedsbrevet 8-10 gange årligt.